BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Sunday, July 25, 2010

Kenali Boyfriend Melalui SMS

Salam 1Malaysia! Wahhh, rekod baru! 2ari xonline time cuti. ngeh3..
Tadi kan, kemas buku2 lame~
Mesti korang terkejutkan. hehhe..
Syok jugak selongkar buku2 lame, tengok buku latihan yang berlambak2 tapi suci je dalamnye. heheh.. Jumpe surat2 lame. Bukan surat chenta okeh! xklas la berchenta dekat2. muahahah..
Just surat2 lame time form4-5. Surat2 gosip time klas fizik. heheh..
Kalo bercakap, nanti teacher suruh jawab kat depan. Baik tulis dlm kertas, pastu pass2.
Creative btol kan?
Siap ade karya lagi tu.
ala2 Ujang. heheh
Nampak sangat main2 time spm nak dekat. =p

Kelas Biology Form4. Dahsyat x cara die tido?

Karya ini telah diReject oleh majalah Ujang. heheh =p


Mase tengah kemas2 tu, terjumpe majalah Ujang lame2.
Tengah boring ni, ape lagi, tinggal keje2 kemas, layan Ujang! ngeh3
Ade la terbace artikel ni, menarik untuk diShare2.
Kenali Boyfriend Melalui Cara Dia SMS.
Cube la bace. Agak2 BF korang masok kategori yang mana satu..
Just for fun. Enjoy! =)


.PEMALAS.
Suka sangat hantar SMS without text. Pastu tercongok depan henpon sampai korang call.
Korang pulak bajet ade emergency, nak call xde kedit. rupe-rupenye die malas nak taip mesej.
cehhh...

.PELUPA.
Dia selalu anta mesej yang sama banyak kali. Kadang2 tu, sampai 4mesej yang same.
Kalo mesej yang best such as..
" I Love You Sayang"
xpe jugak.
Ini...
4x mesej camni. Naik bengang beb!


.KUAT CEMBURU.
setiap SMS dari die, mesti ade je bende yang die nak cakap. Tapi selalu nye orang kuat cemburu nie, die xberapa nak SMS da. Die call je teros!
sebab die nak taw segala butir2 secara terperinci.
kalo die mesej je, nanti korang mesti ade terlepas beberapa soklan die.
Pantang betol kalo kite xjawab semua soklan die!
Ni mesti soklan2 faveret die yang akan ditaip dlm 1mesej sahaja.

- awak kat mane?
- dengan sape?
- buat apa?
- naik apa?
- bile nak balik?
- apa no tepon kawan awak tu?
- nape lame sangat?
- mesti ke pergi?

penin2. kite kene tulis balik soklan2 die kat ketas, baru bole balas SMS. huhuh =p


.BANYAK KAPEL.
Selalu sangat tersilap anta SMS.
Tagline die yang paling popular :

" Eh, bukan awak ke yang tanya saya tadi?"
" kan awak tanya masa awak call malam tadi?"
" sori2. nama awak dekat sangat ngan membe saya"


.PRIHATIN.
sekejap2 bagi mesej. Kadang2 tu bende pelik2 n bende yang kita xnak taw pon.
Tapi, da name pon pakwe kan, sabo aje leeee....
Migrain aku kalo dapat SMS gini time gini...


Hehe.. Kadang2 layan Ujang ni best jugak.
Release tension.
Haaaa! da bace da sume? agak2 yang mane satu? huhuh =p


"Stay Clean, Stay Healthy, Stay With Me" =)

4 comments:

hentakbelipat said...

hahaha..tapi kdg2 kene bgtau jgk tgh brak ke,tgh mkn biskut ke, tgh menguap sekali pun...sebb karang kate xmelayan pulka kn..hehe

enon said...

yang pelik tu, sanggup bawak henpon dlm toilet. hahah~
tapi agak2 la, mesej tgh berak kol 3pagi. ngeh3

ten2 yang baik said...

hoi enon!! nama aku disitu! hahaha

-ten2-

afwanfayyadh said...

xde 1 pon same...heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...