BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, May 3, 2010

Mahu Tukar Jantina? RM100k AJE..


Salam 1Malaysia! 4th post=) *kecoh minah ni*. Sebelom kite memulakan pembedahan menukar jantina ini *???*, dengan berbesar hati nye beta mengumumkan ...
BLOG SUDAH BOLE DIKOMEN!
 hehe.. gile excited. jadi, ape lagi? komen la banyak2. Tapi beta amat2 berharap, jangan la kalian2 mengaku cumel di sini. ini blog beta jadi beta saje yang dibenarkan dalam keadaan cumel, wokeh?Sekarang, kite ke part yang lebih seyes! *kerut kening*



"Nyahhhh! U nak tukar jantina tros x? I ada la kenal2 orang. Kalau U nak, just me a call Darling, and of course.. LOT OF MONEYYY~"
"Ala Nyahhh. Duet2 ni, U xpayah risau laa.. Daddy I kan ade? ape I mintak, sume die bagi tawww! Tambah2 lagi kalo I nak wat sexual surgery. mesti die suke punye. Ni sume untuk die jugakk! hehehe..." 



Maka, tanpa perlu berfikir panjang *atau mungkin memang tak pikir langsung*, nyah ini berjaya menukar jantina. Kos yang diperlukan?? RM100k AJE. diulangi RM100,000 AJE.. Disebabkan minat dan kecenderungan yang membatasi segala2 nya, 
*ayat poyos yang bermati-matian pikir tadi* 
nyah ini akhirnye berjaye menukar jantina secara menyeluruh. 
Fakta paling menarik: sila jangan terkejut ye. Menukar jantina adalah cita2 beliau sejak berumur 10tahun. Pada umur 13tahun, PIL HORMON adalah suplemen harian beliau. sehingga kini. Antara kos2 yang terbabit adalah :

  • Buang/Tukar alat sulit = RM15,000
  • Punggung J-Lo*ngeh3* =RM12,000
  • Gigi ala2 Fahrin Ahmad= RM10,000
  • Payudara Pamela Anderson = RM5,000
Nyah ini kini berbahagia dengan pasangannya. Nyah ini juga "bersyukur" kerana beliau tidak mempunyai "asam boi" a.k.a Halkum.

Jangan biarkan adik2 LELAKI anda bertindak sebigini jika die turut membaca post ini ye!
Itu die laporan dari balai berita. heheh.. Nyah ini taw perbuatan ini berdosa besar dan die juga ade berpesan agar die kebumikan dalam keadaan asal a.k.a lelaki. Mari bersama2 berdoa, Nyah ini kembali ke pangkal jalan.



Sebenarnye kan, Nyah ni berjasa gile dekat kite. Die banyak beri pengajaran kepada kite. Die juga banyak memberi inspirasi kepada kite.
*bukan inspirasi untuk tukar jantina, okeh?*
Nyah ni mengajar kite agar mengejar impian.
Never give up on your dream!
Die berangan2 untuk menukar jantina sejak 10tahun, sekarang die da berjaya.
Kite pulak? Mase kecik2 bercita2 jadi doktor, polis, peguam, nurse..
tapi xjugak belajar sungguh2 time spm. adessss...




Teringat mase kecik2 dulu, bile cikgu tanye apa cite2, sume pakat2 jawab "DOKTER!!".
Alasan?
"best dapat rawat orang sakit"
"best dapat maen cucuk2"
"best dapat potong2" *ini amatlah censored*
nak tau ape alasan aku?
"Kawan2 sume jawab dokter, kite kene Go With The Flow bebeh!"
heheheh... tak berwawasan sungguh diriku waktu itu.

Jika anda bercita2 untuk tidur, sila tido bersungguh-sungguh ye!


Last but not least, Nyah ini juga mengajar kite erti 
JANGAN BERPUTUS ASA.
Bagi rakan2 yang masih bersedih, jangan sedih lame oke?
Spend 1day crying sampai tonggeng2 *mesti kene tonggeng, baru ade FEEL*
make sure tingkap dan pintu sudah ditutup ye!
bile air mata da agak2 nak kering, kebetulan baru nanges 10jam *ade lagi 14jam*, disarankan agar melayan lagu Rock Leleh. Sila nyanyi dengan penoh perasaan ye. Sure leleh punye air mate tu. heheh..
24jam kemudian..
Sila bangun, ke bilik air, gosok gigi, buang apa yang patot *da xcensored ye*, take your lappy, kiss2, then get back on track bebeh!
Buat rayuan dan rajen2 la carik peluang belajar yang lain : SPA, POLI, STPM.
Ingat! Time on9 jangan tonggeng2. Over. heheh..
NEVER EVER GIVE UP ON YOURSELF BECAUSE ALLAH NEVER GIVE UP ON YOU!
*betol ke english aku nie?*
"stay clean, stay healthy, stay with me" =D





   

8 comments:

Ten2 said...

Aku sedih baca entry kau.

Masyih.

enon said...

sedih?
*aku mmg patot jadi pelakon la*
hehhe..

zida said...

enon. hohhooh ko buat aku bersemnagat nak jadi doktor la.. jom matrik jom wehh. tapi cenne nak ckp dgn mak aku ekk? adoiii ==

enon said...

zida! aku pon rase mcm nak masok matrix. tapi ko sanggup ke amek risiko kalo dapat U jaoh2 nati. sbg contoh= abg aku dpt UMS,sabah.

nabilah said...

non,aku dh tertonggeng2 nanges 3 hari lepas
skrg, dh OK
ngee XDD

jum la masu matrik!

Ainon Munirah said...

uit, 1ari je la tunggeng2, ko bantai smpai 3ari ek! huhuh.. xpe2.
yang penting, skrg masok matrix!

Anonymous said...

enon~ aku sedang bersedih skrg,,n time kaseh u/blog ko.. kita patut sedih menonggeng2 sehari je n MOVE ON! time kaseh.

aNakPAkcikSaroni

ainon munirah said...

same2. wahhh.. berkesan jugak yee..
bahagia nye ati. rase macam buat pahala pulak. hehhe =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...