BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, May 16, 2011

Marian - The Scarf Heaven

Salam 1 Malaysia!
Moga2 sume rakan taulan sehat sejahtera ya!

CikEnon ni baru je balik kerja.
*Of Course La I Da Mandi, OKey??*
Ari tu, Cik Enon post status "1st day keje" kat Minah Facebook, 
dalam mase 2minit je, 
ade 6 comment, sume nak taw I keje mane.
Untuk pengetahuan Fan2 sekalian 
*ahhh, bestnye perasan popular..*,
sekarang ni CikEnon keje kat Butik Marian.


Alang2 ni, promote + puji2 la kejap.
Butik Marian ni jual tudung endon, shawl cotton/lycra/crumple, pashmina, tudung Syria, Inner with and without awning*nta camne nta eja nye*, 
blouse, long dress and also barang2 haji/umrah.


Kat sini, mostly price nye RM40-80.
tapi memang berbaloi la dengan kualiti and design tudung sebab 
sume nye dorang jahit sendrik kat kedai ni.
Tapi CikEnon bukan keje jadik Tailor la.
I ni, masokkan benang dalam jarum pon da 10minit,
kalo jahit satu tudung,mau nye 4 ari baru siap. 
ngeh3


Yang paling best skali kat sini, bagi CikEnon,
of course la shawl die!
Personally, CikEnon xminat sangat tudung endon ni. 
Muke macam xberape nak sesuai.
*macam la pakai shawl cantek sgt muke tu.hahah*
Shawl die memang Menarek Tertarek berBom-Bom!
Shawl crumple pon da macam2 jenis.
Ade yang pattern Cheetah, ade yang 2 tone and ade yang macam2 kaler.
Tapi memang CikEnon berani potong selipar, kalo Anak2 Dara tengok, 
rase nak meraung2 sambil duduk kat lantai, mintak mak belanja shawl tu.
Betol! 
Kalo xcaye, CikEnon bole pajak gadai selipar tu sekarang jugak.
hohohoho


As a conclusion, sebelom I berambus dari Butik Marian ni,
CikEnon nak beli sume jenis shawl tu.
Serba satu la. Bukan nak beli sume shawl yang ade kat situ. huhuh
Bankrap I!


Buat sesape yang teringin nak tengok I potong selipar tu,
and teringin nak tengok shawl Menarek Tertarek berBom-Bom tu,
bole la klik je kat Butik Marian tu.
CikEnon da meng'Link' kan nye. 
Tapi buat mase ni, CikEnon and CikFiqa xupdate agy la gamba2 shawl tu.
agy 2-3 ari okeh..??


Lega.
Puas bebel.


"Stay Clean, Stay Healthy, Stay With Me"
=D



1 comments:

Amy Marian Ibrahim said...

Salam Ainon.. masuk blog u ni by accident... thanks sbb promote Shawl kat Butik Marian... wlupun dah mcm lama x update..

Appreciate your continuous support in promoting Butik Marian..

Take care !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...