BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, December 20, 2011

BurBerry Body Arrived♥

Salam 1Malaysia!
Lama nye CikEnon xconteng kat sini.
Hari ni pon sebenarnye, xterase nak tulis ape2 pon.
Tapi disebabkan terkenangkan kisah minggu2 sebelom yang sangat2 bahagia, maka, CikEnon dengan berbesar hati ingin melancarkan segmen "BELAGAK" seketika.
HaHeHiHoHu
HaHeHiHoHu
HaHeHiHoHu


Seperti yang anda sedia maklum, CikEnon memang suke berebut mende Freebies ni. 
Why?
Its Fun!
Alkisah, 2minggu yang lepas, pada hari yang Isnin, CikEnon telah menerima bungkusan..
  Jeng Jeng Jeng!
Macam Misteri je kan..
Dalam hati terdetik,
"buruknye kotak ni. ntah ape2 ntah dalam ni.."
Bile bukak je....!


 
Perfume Burberry Body!

2ml je pon, excited kalahkan beruk.
HaHeHiHoHu
HaHeHiHoHu

Bau nye sangatlah exclusive n ofkos Wangi
Terus CikEnon pakai g dinner PBJ


 Experimenting New Tudung Style

 Cara spend time semasa tunggu bas yang tidak kunjung tiba.

    Oke.Fine. Bukan bole nampak pon Burberry Body kat badan,Actually saje2 je nak tayang gamba kami. =p



Actually nak cite agy 2 Freebies yang CikEnon dapat sepanjang bulan Disember ni. Tapi Cite satu-satu lah. Kang semput, awok xmo bawak kome g hospital. 
HaHeHiHoHu


Sekian
"Stay Clean, Stay Healthy, Stay With Me!"
=) 

2 comments:

diana said...

wah..
bestnya dapat perfume

Ainon Munirah said...

bau nye sgt sedap =D
kalo nak taw freebies update, feel free to follow. heheh =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...